Danske ordsprog modne damer free

danske ordsprog modne damer free

Peter Plys, det godt være at jeg er fuld, men i morgen vil jeg være ædru, og du vil stadig være grim. Lad dig her inspirere af ordsprog og citater fra berømtheder lige fra Marilyn Monroe, Sokrates og Peter Plys til Dalai Lama, Leonard Cohen og Tove Ditlevsen. It doesn't improve with age." - Colin Powell, tidligere amerikansk udenrigsminister "Afholdsmænd synes at dø ligesom alle andre, så hvilken nytte skulle det have at holde op

Anya thai massage glostrup p club flensburg

med at drikke." -A. Og det er derfor, jeg har fået succes. Jo ældre jeg bliver, jo bedre kan jeg lide det." - Anonym "Either give me more wine or leave me alone." - Rumi (1207-1273 persisk digter "Hvis vinen forstyrrer dig under arbejdet, så opgiv arbejdet." - Portugisisk ordsprog "Et fad vin gør flere mirakler end.

danske ordsprog modne damer free

Et af Paul McCartney's kærlighedscitater om optimisme, i Sunday Times. Den der graver en grav for andre, falder selv deri. Then I have consumed two bottles." -en biskop af Sevilla "Age is just a number. Brillat-Savarin (1755-1826 gastronom "Vin er i og for sig en udmærket ting." -Pave Pius XII (1876-1958) Om Bourgogne: "Der er mange veje til sandheden en af dem er Bourgogne." -Karen Blixen (1885-1962 dansk forfatter Monsieur, når nogen har den ære at få serveret en Chambertin. Hold dig vågen og diskuter. Vi har samlet de bedste citater og ordsprog fra indsigtsfulde kvinder og mænd, som inspirerer os om det gode og svære i livet. Her kan du se andre citat kategorier Citater Berømte citater Citater om alder Citater om arbejdsglæde Citater om døden Citater om familie Citater om forelskelse Citater om kys Citater om livet Citater om samarbejde Citater om sorg Citater om søskende Citater om venskab Citater. Men den, der stræber efter at blive en helt, må drikke cognac Samuel Johnson "Brændevin er aldrig så dyrt, at det ikke er pengene værd." -Svensk mundheld "Cognac er udødelighedens vand." -Geoffrey Chaucer (ca. (Haruki Murakami) Det er bedre at have elsket og mistet end slet ikke at have elsket.